Home Online marketing

Online marketing


Online marketing

Ons bedrijf is, naast webshop- en website bouw, gespecialiseerd in online marketing, zoals SEO, sociale media marketing en overige marketing zoals email marketing en SEA (denk aan Google Adwords).

Graag maken we hierbij de vergelijking met het rijden van een auto. Wat heeft u liever, een gemiddelde auto of een zeer comfortabele, gebruiksvriendelijke auto? Met andere woorden; een gewone webshop of een hele goede?

Om uw auto te laten rijden, stopt u er regelmatig benzine in. Ook uw webshop heeft input nodig om daardoor voldoende omzet te kunnen genereren.

Benzine kost geld. Marketing kost ook tijd en geld. Het succes van uw webshop wordt enorm vergroot als u zeer actief online bent. Dit kost veel tijd. Gelukkig kunnen wij dit voor u doen. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om extra omzet te genereren. Dit kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door periodieke promoties of het introduceren van foto- en videomarketing op uw webshop. We bekijken samen welke manier het beste past bij u en uw klanten.

En net zoals een auto een periodieke APK nodig heeft, zul je een webshop moeten blijven onderhouden, wil je er blijvend voordeel uit halen. Dat kost tijd.

Riksjasoft maakt die tijd voor u. Wij zorgen voor de juiste auto, benzine én het onderhoud. Wij garanderen u dat u meer omzet zult krijgen op Internet.


No cure no pay


Zodra uw webshop zich als een Rolls Royce begeeft op het web, is het tijd voor de juiste marketing. Vanaf dit moment gaan wij alles in het werk stellen om uw omzet te verhogen. Wij zullen sterk gemotiveerd zijn om dit te laten slagen omdat we een ‘no cure no pay’ formule hanteren.

Dat betekent dat u een percentage van uw omzet aan ons afdraagt als u door onze inspanningen meer omzet genereert.

Nieuwsgierig geworden? Vraag een directe offerte aan of neem contact op met ons bedrijf.

 
Copyright © 2018 RiksjaSoft Smart Solutions. Alle rechten voorbehouden.
-