Home Diensten SEO marketing

SEO marketing


SEO marketing

Uit onderzoek blijkt dat op Google’s organische zoekresultaten 6 keer vaker wordt geklikt dan op advertenties op dezelfde pagina. Zorgen voor een hoge positie binnen de natuurlijke zoekresultaten is het werkgebied van zoekmachine-optimalisatie (Search Engine Optimization of SEO). Wij zorgen er voor dat zoekmachines uw site vinden en we helpen ze om de informatie op uw site te begrijpen.

De ene SEO is de andere niet. Wij zijn gespecialiseerd in SEO voor Magento. We hebben hiervoor een methode ontwikkeld die meer resultaat oplevert dan standaard SEO. We gebruiken in deze methode een combinatie van de meest effectieve manieren voor Magento om hoog te scoren in Google. Bij het optimaliseren van uw site conformeren wij ons volledig aan de richtlijnen die Google en anderen hebben geformuleerd op dit gebied. Afwijking van die richtlijnen brengt het risico met zich mee dat u volledig wordt verwijderd uit de zoekresultaten. Wij zorgen er voor dat u gevonden wordt én blijft.

Door een gestructureerde aanpak optimaliseren wij uw website in 5 stappen.

SEO marketing Stap 1: Inventarisatie

  • Beslissen of er geadverteerd gaat worden d.m.v. Google Adwords. Google kan op basis van advertenties a.d.h.v. ingevoerde zoekwoorden links naar uw webshop tonen. Door middel van een analyse van zoekwoorden/producten kan bepaald worden voor welke zoekwoorden/producten graag extra klanten naar de webshop getrokken worden. Een goede keuze is zoekwoorden voor producten met een grote marge (bij niche producten) of met een kleine marge (voor massa producten voor een hoog volume)
  • Bekijken welke producten belangrijk zijn voor de webshop, op welke producten een hoge conversie gewenst is
  • Bepalen welke uitbreidingen er nodig zijn, om de juiste zoektermen m.b.t. de producten toe te voegen (ook mogelijk via de product import).

SEO marketing Stap 2: Content optimalisatie

  • Zoekmachines als Google proberen op een adequate manier antwoord te geven op zoekvragen. Uw webshop wordt alleen getoond worden wanneer deze zinvolle informatie bevat rondom een bepaald zoekwoord. Zoekmachine optimalisatie begint met het bieden van interessante informatie rondom de zoekwoorden die voor u belangrijk zijn. In deze stap bepalen wij de zoekwoorden waarop geoptimaliseerd gaat worden, en optimaliseren wij uw site op deze zoekwoorden.
  • Eventuele inrichting van Google Adwords.

SEO marketing Stap 3: Technische optimalisatie

Niet alleen moet uw site de zinvolle informatie over zoekwoorden bevatten, de zoekmachine zal deze informatie ook moeten kunnen bereiken. Zoekmachines indexeren vrijwel uitsluitend tekst, en dat doen zij door hyperlinks te volgen. In deze stap analyseren wij de toegankelijkheid van uw website voor zoekmachines, en nemen wij technische maatregelen om deze toegankelijkheid te vergroten.

SEO marketing Stap 4: Link building campagne

Iedereen wil hoog scoren in zoekmachines, dus trachten zoekmachines de kwaliteit en relevantie van uw informatie te bepalen. Dit doen zij vooral op basis van verwijzingen van andere websites naar uw website. In deze stap bepalen wij de voor u belangrijke websites door een marktanalyse en concurrentie-analyse. Daarna benaderen wij mogelijke linkpartners op een planmatige en gestructureerde wijze.

SEO marketing Stap 5: Monitoring en rapportage

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is een continu proces. Het is belangrijk uw positie in zoekresultaten te bepalen en te monitoren op veranderingen binnen die posities. Wij verzorgen maandelijkse rapportages over de stand van zaken en aanbevelingen om uw positie te verbeteren. De uiteindelijke bedoeling is om de conversie te verhogen en daar zal dan ook op gestuurd worden.

Bent u geïnteresseerd in SEO marketing voor uw Magento webshop? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of bel met Wim Krämer, 040-3041067

 
Copyright © 2018 RiksjaSoft Smart Solutions. Alle rechten voorbehouden.
-